Chaos op vliegveld Dublin door storm Isha, bekijk de beelden

Chaos op vliegveld Dublin door storm Isha, bekijk de beelden

<em>Chaos</em> op vliegveld Dublin door <em>storm Isha</em>, bekijk de beelden Meer dan honderd vluchten zijn geannuleerd door storm Isha. De storm veroorzaakt reisverstoringen in Groot-Brittannië en Ierland. Dit zorgt voor veel onrust en drukte op Airport Dublin. Bekijk de Instagrambeelden hieronder. LevensgevaarDe mensenmassa wacht op hun vlucht en zitten op de grond. Storm Isha raast over Dublin. "Het Met Office heeft een algemene windwaarschuwing afgegeven voor Groot-Brittannië, met windstoten tot 150 km/uur en dat is potentieel levensgevaar", aldus Livemint. Bekijk de Instagrambeelden op Airport Dublin hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Irish Daily (@irish_daily) Bekijk ook Pieter van Vollenhoven viert mijlpaal met bijzondere foto: '57 jaar getrouwd!' Bekijk deze video » Storm Isha in Nederland: zondag en maandag zware windstoten tot 120 km/u Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 09:06

Meer dan honderd vluchten zijn geannuleerd door storm Isha. De storm veroorzaakt reisverstoringen in Groot-Brittannië en Ierland. Dit zorgt voor veel onrust en drukte op Airport Dublin. Bekijk de Instagrambeelden hieronder.

Levensgevaar
De mensenmassa wacht op hun vlucht en zitten op de grond. Storm Isha raast over Dublin. "Het Met Office heeft een algemene windwaarschuwing afgegeven voor Groot-Brittannië, met windstoten tot 150 km/uur en dat is potentieel levensgevaar", aldus Livemint.

Bekijk de Instagrambeelden op Airport Dublin hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's