Unieke samenwerking tussen Disney en Pan-Afrikaanse studio kugali media, bekijk hier de eerste beelden!

Unieke samenwerking tussen Disney en Pan-Afrikaanse studio kugali media, bekijk hier de eerste beelden!

Unieke samenwerking tussen <em>Disney</em> en Pan-Afrikaanse studio <em>kugali media</em>, bekijk hier de eerste beelden! Een uniek moment in de geschiedenis van de animatie industrie is hier! Walt Disney Animation gaat samenwerken met de Pan-Afrikaanse studio kugali media. De studio, die gevestigd is in Londen, vertelt verhalen geïnspireerd door de toekomst van Afrikaanse culturen. Tekst gaat hieronder verder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Walt Disney Animation Studios (@disneyanimation) IwájúDe serie Iwájú wordt gemaakt voor de streaming service Disney+ en speelt zich af in Lagos, de "cultuur hoofdstad" van Nigeria. De officiële plot omschrijving luidt: De serie speelt zich af in het futuristische Lagos, Nigeria, en onderzoekt 'diepgaande thema’s als klasse, onschuld en het uitdagen van de status quo'. Bekijk hieronder de eerste beelden. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Walt Disney Animation Studios (@disneyanimation) Iwájú is vanaf 28 februari te zien op Disney+. Er is nog geen trailer verschenen van de serie. Bekijk ook Bekijk nieuwe beelden van Disney's Wish, vanaf 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de nieuwste trailer van The Marvels, 10 november in de bioscoop Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Inside Out 2, zomer 2024 in de bioscoop Bekijk deze video » Sneak preview: bekijk de eerste scene uit de nieuwe Disney prinses film Wish! Bekijk deze video » Magisch! Ariana DeBose zingt "This Wish" uit de film Wish voor het kasteel in Disneyland Bekijk deze video » Nieuwe Disney-prinses te zien tijdens Disney On Ice in Utrecht! Bekijk deze video » magisch: Ariana DeBose zingt "This Wish" in Disneyland Parijs Bekijk deze video » WandaVision spinoff: bekijk de eerste beelden van Agatha-Darkhold Diaries Bekijk deze video » Mickey? Disney verliest copyright Mickey Mouse, bekijk hier het gevolg! Bekijk deze video »
Entertainment :
Unieke samenwerking tussen Disney en Pan-Afrikaanse studio kugali media, bekijk hier de eerste beelden!
Maandag 22 januari om 19:08

Een uniek moment in de geschiedenis van de animatie industrie is hier! Walt Disney Animation gaat samenwerken met de Pan-Afrikaanse studio kugali media. De studio, die gevestigd is in Londen, vertelt verhalen geïnspireerd door de toekomst van Afrikaanse culturen.

Tekst gaat hieronder verder.

Iwájú
De serie Iwájú wordt gemaakt voor de streaming service Disney+ en speelt zich af in Lagos, de "cultuur hoofdstad" van Nigeria. De officiële plot omschrijving luidt: De serie speelt zich af in het futuristische Lagos, Nigeria, en onderzoekt 'diepgaande thema’s als klasse, onschuld en het uitdagen van de status quo'.

Bekijk hieronder de eerste beelden.

Iwájú is vanaf 28 februari te zien op Disney+. Er is nog geen trailer verschenen van de serie.

Actuele video's

Meer actuele video's