'Wilders I is zeker van Eerste Kamer' volgens AD (Hart van Nederland)

'Wilders I is zeker van Eerste Kamer' volgens AD (Hart van Nederland)

Donderdag 25 januari om 08:46

Het AD kopt vandaag 'Wilders I is zeker van Eerste Kamer' meldt Hart van Nederland. Een kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB komt nu nog zetels te kort in de senaat maar meerdere oppositiepartijen zeggen het naar een meerderheid te willen helpen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

'<em>Wilders</em> I is zeker van Eerste Kamer' volgens AD (<em>Hart van Nederland</em>) Het AD kopt vandaag 'Wilders I is zeker van Eerste Kamer' meldt Hart van Nederland. Een kabinet van PVV, VVD, NSC en BBB komt nu nog zetels te kort in de senaat maar meerdere oppositiepartijen zeggen het naar een meerderheid te willen helpen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: zestienjarige Tim redt bejaarde vrouw uit water (video) Bekijk deze video » Informateur Ronald Plasterk over formatie: 'Er wordt vooruitgang geboekt' (video) Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen en anderen op X over gemeenteraad Westland en de spreidingswet Bekijk deze video »
Nieuws :



Actuele video's

Meer actuele video's