Hart van Nederland: zestienjarige Tim redt bejaarde vrouw uit water (video)

Hart van Nederland: zestienjarige Tim redt bejaarde vrouw uit water (video)

Woensdag 24 januari om 18:07

<em>Hart van Nederland</em>: zestienjarige Tim redt bejaarde vrouw uit water (video) De zestienjarige Tim aarzelde woensdagmiddag geen moment toen hij een bejaarde dame in het water zag liggen in Den Haag. De tiener haalde de vrouw met zijn vriend André en een omstander uit het water en schakelde de hulpdiensten in. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: storm Jocelyn raast over Nederland, bomen waaien op auto's (video) Bekijk deze video » Drama Gorinchem: vrouw overleden en zwaargewonde man is gereanimeerd (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw uit Ridderkerk komt om door aanrijding met vrachtwagen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De zestienjarige Tim aarzelde woensdagmiddag geen moment toen hij een bejaarde dame in het water zag liggen in Den Haag. De tiener haalde de vrouw met zijn vriend André en een omstander uit het water en schakelde de hulpdiensten in.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's