Mr. Frank Visser doet uitspraak: DIY 'buurtcafé' zet woonwijk op stelten!

Mr. Frank Visser doet uitspraak: DIY 'buurtcafé' zet woonwijk op stelten!

Donderdag 25 januari om 20:21

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak gaat het een keer niet om een heg of een schutting. Dit keer gaan Viktor Brand en Mr. Visser op bezoek bij een 'buurtcafé'. Het café is niet een echt bedrijf maar is een DIY creatie van onderbuurman Dirk, die zijn werkloods gebruikt als hangplek voor zijn vrienden. Dirk vindt de klachten over geluidsoverlast van de alleenstaande moeder Francis maar onzin en vindt dat zijn buurvrouw niet moet zeiken. Wie gaat er gelijk krijgen?

Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: DIY 'buurtcafé' zet woonwijk op stelten! In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak gaat het een keer niet om een heg of een schutting. Dit keer gaan Viktor Brand en Mr. Visser op bezoek bij een 'buurtcafé'. Het café is niet een echt bedrijf maar is een DIY creatie van onderbuurman Dirk, die zijn werkloods gebruikt als hangplek voor zijn vrienden. Dirk vindt de klachten over geluidsoverlast van de alleenstaande moeder Francis maar onzin en vindt dat zijn buurvrouw niet moet zeiken. Wie gaat er gelijk krijgen? Bekijk de beelden van Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 'Heg-oorlog' bij Mr. Frank Visser: 'Het is krankzinnig!' Bekijk deze video » Dries Roelvink na doodswens Sam Hofman: ‘Hoop niet dat ze mijn zoons tegenkomen’ Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor moet agressieve buurman tegenhouden Bekijk deze video » Hondenbezitter door het lint bij Mr. Frank Visser: Viktor Brand grijpt in (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: heftige bonje om geblaf, ‘honden worden mishandeld!’ Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Francis is klaar met haar lallende buurman Bekijk deze video »
TV :

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's