Married at First Sight: vader van de bruid heeft geen vertrouwen in huwelijk

Married at First Sight: vader van de bruid heeft geen vertrouwen in huwelijk

Dinsdag 30 januari om 21:44

In Married at First Sight heeft niet iedereen vertrouwen in het "experiment", zeker de vader van bruid Jerney is duidelijk over zijn mening. Wanneer Carlo Boszhard hem vraagt of hij vertrouwen heeft in het huwelijk, geeft hij een duidelijk antwoord: "Nee". Toch is vaderlief wel naar de bruiloft van zijn dochter gekomen.

Kinderen
Het toekomstige stel heeft na hun huwelijk in totaal vijf kinderen samen. De kids van Jerney en Jeffrey lijken vertrouwen in het huwelijk te hebben, zeker nadat Jeffrey zei dat hij voor Feyenoord was.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

<em>Married at First Sight</em>: vader van de bruid heeft geen vertrouwen in huwelijk In Married at First Sight heeft niet iedereen vertrouwen in het "experiment", zeker de vader van bruid Jerney is duidelijk over zijn mening. Wanneer Carlo Boszhard hem vraagt of hij vertrouwen heeft in het huwelijk, geeft hij een duidelijk antwoord: "Nee". Toch is vaderlief wel naar de bruiloft van zijn dochter gekomen. KinderenHet toekomstige stel heeft na hun huwelijk in totaal vijf kinderen samen. De kids van Jerney en Jeffrey lijken vertrouwen in het huwelijk te hebben, zeker nadat Jeffrey zei dat hij voor Feyenoord was. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Kim en David zien elkaar voor het eerst, bij het altaar Bekijk deze video » MAFS: Jerney vertelt haar kinderen en ouders dat ze gaat trouwen Bekijk deze video » Huwelijk oudste stel Married at First Sight Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’ Bekijk deze video » Dinsdag in Married at First Sight: Suzanne (40) verloor haar broertje én haar vader Bekijk deze video » Married at First Sight: Kyen en Raylen keuren Feyenoorder Jeffrey goed (video) Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: vader van de bruid heeft geen vertrouwen in huwelijk

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's