Heel Holland Bakt: André van Duin hallucineert en ziet taarten en bokkepootjes

Heel Holland Bakt: André van Duin hallucineert en ziet taarten en bokkepootjes

<em>Heel Holland Bakt</em>: <em>André van Duin</em> hallucineert en ziet taarten en bokkepootjes André van Duin is van een drankje aan het genieten in de Heel Holland Bakt-tuin. Terwijl hij even rust neemt tussen de opnames door, hallucineert hij en ziet hij taarten met grote slagroomtoefjes en zoete bokkenpootjes: "Je ziet overal een taart in." Bekijk het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André van Duin strijkt alvast de schorten: "Bakkers klaar, bakken maar", vanavond begint HHB Bekijk deze video » Zapp Awards-blunder: Floris (11) vergist zich tijdens bekendmaking winnaar Bommetje! Bekijk deze video » Zien: Rick Paul van Mulligen stuntelt met Bossche bollen in Doorbakken (video) Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Zien: Rick Paul van Mulligen stuntelt met Bossche bollen in Doorbakken (video) Bekijk deze video » ZIEN: misverstand over colbert van Janny in Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Pien uit Heel Holland Bakt meest besproken kandidaat op X wint meesterbakkertitel Bekijk deze video »
Zondag 4 februari om 11:19

André van Duin is van een drankje aan het genieten in de Heel Holland Bakt-tuin. Terwijl hij even rust neemt tussen de opnames door, hallucineert hij en ziet hij taarten met grote slagroomtoefjes en zoete bokkenpootjes: "Je ziet overal een taart in." Bekijk het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's