Pien uit Heel Holland Bakt meest besproken kandidaat op X wint meesterbakkertitel

Pien uit Heel Holland Bakt meest besproken kandidaat op X wint meesterbakkertitel

Pien uit <em>Heel Holland Bakt</em> meest besproken kandidaat op X wint meesterbakkertitel Zie boven een vurig fragment uit Heel Holland Bakt Op X is kandidaat Pien de meest besproken bakker in Heel Holland Bakt. Ze maakt veel los bij de kijkers maar ze wist in de tweede aflevering wel de meesterbakkertitel in de wacht te slepen. Bekijk een greep uit de reacties hieronder. Jaaaaaaaaaaa PIEN!!!!Haar enthousiasme en oprechte vrolijke reactie bezorgde gewoon tranen in mijn ogen. Serieus. Ik hou van met die zo puur en oprecht zijn. I❤️PIEN #heelhollandbakt— Marina Huisman מרינה I ❤️ ✡️ ✝️?? (@MCJHuisman) February 4, 2024 Pien doet me al twee weken aan iemand denken en nu weet ik het. #hhb #heelhollandbakt pic.twitter.com/yCJQlgjiO9— aaron van dijk (@aaronvandijk) February 4, 2024 Pien is zo heerlijk enthousiast in dit spel haha. Mooi om te zien. En meesterbakker, dat is ze ook! De jongste van de groep maar zeker niet de minste. Go Pien #HHB #Heelhollandbakt— Jos Eising (@JosEising) February 4, 2024 Nou meesterbakker worden en morgenochtend weer melden bij het eerst uur geschiedenis.Pien is toch 13 en zit gevangen in een lichaam van een twintiger?#hhb #heelhollandbakt— Danny (@DannyJoeJo) February 4, 2024 Zegt Pien nu écht “Bedankt voor het poepen!” na de presentatie van haar taart? #heelhollandbakt— Ugo Leever (@ugo_leever) February 4, 2024 Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook André van Duin strijkt alvast de schorten: "Bakkers klaar, bakken maar", vanavond begint HHB Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: André van Duin hallucineert en ziet taarten en bokkepootjes Bekijk deze video » ZIEN: misverstand over colbert van Janny in Heel Holland Bakt Bekijk deze video »
TV :
Pien uit Heel Holland Bakt meest besproken kandidaat op X wint meesterbakkertitel
Zondag 4 februari om 21:37

Zie boven een vurig fragment uit Heel Holland Bakt

Op X is kandidaat Pien de meest besproken bakker in Heel Holland Bakt. Ze maakt veel los bij de kijkers maar ze wist in de tweede aflevering wel de meesterbakkertitel in de wacht te slepen. Bekijk een greep uit de reacties hieronder.

Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's