ZIEN: misverstand over colbert van Janny in Heel Holland Bakt

ZIEN: misverstand over colbert van Janny in Heel Holland Bakt

ZIEN: misverstand over colbert van Janny in <em>Heel Holland Bakt</em> André van Duin en Janny van der Heijden vertellen de kandidaten van Heel Holland Bakt wat de nieuwe bakopdracht is. Maar eerst complimenteert Van Duin Janny even. Hij vindt haar jasje erg mooi. "Ja dat zijn macaronnetjes", vertelt ze trots. Ze is dol op het koekje. André dacht dat het schroeven waren. Bekijk het misverstandje over Janny's colbert in het fragment hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zapp Awards-blunder: Floris (11) vergist zich tijdens bekendmaking winnaar Bommetje! Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: André van Duin hallucineert en ziet taarten en bokkepootjes Bekijk deze video » Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Zien: Rick Paul van Mulligen stuntelt met Bossche bollen in Doorbakken (video) Bekijk deze video » Heel Holland Bakt: André van Duin hallucineert en ziet taarten en bokkepootjes Bekijk deze video » Pien uit Heel Holland Bakt meest besproken kandidaat op X wint meesterbakkertitel Bekijk deze video »
Zondag 4 februari om 11:33

André van Duin en Janny van der Heijden vertellen de kandidaten van Heel Holland Bakt wat de nieuwe bakopdracht is. Maar eerst complimenteert Van Duin Janny even. Hij vindt haar jasje erg mooi. "Ja dat zijn macaronnetjes", vertelt ze trots. Ze is dol op het koekje. André dacht dat het schroeven waren. Bekijk het misverstandje over Janny's colbert in het fragment hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's