Claude wint Top 40 Award Beste Nederlandse artiest 2023: "WTF, ik vind dit toch bizar"

Claude wint Top 40 Award Beste Nederlandse artiest 2023: "WTF, ik vind dit toch bizar"

Zondag 4 februari om 22:45

In Rotterdam Ahoy stonden zaterdagavond vele Nederlandse artiesten op de rode loper voor de uitreiking van de 'Q-Music-Top-40-Awards'. In RTL Boulevard bespreekt NPO Radio2 dj Morad El Ouakili de grootste, muzikale toppers van het afgelopen jaar. Verschillende muzikanten werden voor hun hits beloond met een beeldje voor op het nachtkastje. Een van die artiesten was Claude. "WTF, ik vind dit toch bizar", aldus de flabbergasted zanger.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Claude</em> wint <em>Top 40 Award</em> Beste Nederlandse artiest 2023: &quot;WTF, ik vind dit toch bizar&quot; In Rotterdam Ahoy stonden zaterdagavond vele Nederlandse artiesten op de rode loper voor de uitreiking van de 'Q-Music-Top-40-Awards'. In RTL Boulevard bespreekt NPO Radio2 dj Morad El Ouakili de grootste, muzikale toppers van het afgelopen jaar. Verschillende muzikanten werden voor hun hits beloond met een beeldje voor op het nachtkastje. Een van die artiesten was Claude. "WTF, ik vind dit toch bizar", aldus de flabbergasted zanger. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Edwin Evers terug op het Radio 538-nest, maar: 'Ik wilde alles nieuw' (video) Bekijk deze video » Dit is de winnaar van Stars on Stage volgens Glen Faria: "Zou amazing zijn" (video) Bekijk deze video » Rob Goossens over Matthijs van Nieuwkerk: "Beerput is nog weer een stukje verder open gegaan" Bekijk deze video »
Muziek :
Claude wint Top 40 Award Beste Nederlandse artiest 2023: "WTF, ik vind dit toch bizar"


Actuele video's

Meer actuele video's