Shownieuws: ziet Songfestival-queen Loreen een duet met Gerard Joling zitten?

Shownieuws: ziet Songfestival-queen Loreen een duet met Gerard Joling zitten?

<em>Shownieuws</em>: ziet Songfestival-queen Loreen een duet met Gerard Joling zitten? In Shownieuws is te zien dat Gerard Joling op de rode loper een gesprek heeft aangeknoopt met Loreen. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst, en Gerard Joling durfde de Songfestival-winnares niet te strikken voor een duet. Al zou hij dat wel graag willen. Wat is het antwoord van de Zweedse Loreen? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Nummer 1 award voor Gerard Jolings 'Twee Motten': "Mijn dag kan niet meer stuk" Bekijk deze video » Gerard Joling blundert in TikTok-video: "Dit gaat niet goed, wat moet ik doen?" Bekijk deze video » Hilarische Gerard Joling te gast in eerste Evers & Co: 'Het volk schreeuwt om me' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Maandag 5 februari om 14:20

In Shownieuws is te zien dat Gerard Joling op de rode loper een gesprek heeft aangeknoopt met Loreen. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst, en Gerard Joling durfde de Songfestival-winnares niet te strikken voor een duet. Al zou hij dat wel graag willen. Wat is het antwoord van de Zweedse Loreen?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's