Merel Ek snapt kritiek Johan Derksen: 'Wat ben ik hier in godsnaam aan het doen?' (Vandaag Inside)

Merel Ek snapt kritiek Johan Derksen: 'Wat ben ik hier in godsnaam aan het doen?' (Vandaag Inside)

Woensdag 7 februari om 09:48

Na afloop van Vandaag Inside sprak Merel Ek nog even met Wilfred Genee na over de clash met Johan Derksen in de uitzending. Die trok haar vak als politiek verslaggever in twijfel en op een bepaald vlak heeft hij ook wel een punt, zo geeft ze aan: 'Ik heb me de afgelopen dagen echt een paar keer afgevraagd... wat ben ik hier in godsnaam aan het doen?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Merel Ek snapt kritiek Johan Derksen: 'Wat ben ik hier in godsnaam aan het doen?' (<em>Vandaag Inside</em>) Na afloop van Vandaag Inside sprak Merel Ek nog even met Wilfred Genee na over de clash met Johan Derksen in de uitzending. Die trok haar vak als politiek verslaggever in twijfel en op een bepaald vlak heeft hij ook wel een punt, zo geeft ze aan: 'Ik heb me de afgelopen dagen echt een paar keer afgevraagd... wat ben ik hier in godsnaam aan het doen?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's