Klassieker Ook dat nog! keert terug op tv: wordt het na twintig jaar weer een hit?

Klassieker Ook dat nog! keert terug op tv: wordt het na twintig jaar weer een hit?

Klassieker <em>Ook dat nog!</em> keert terug op tv: wordt het na twintig jaar weer een hit? De KRO-NCRV heeft aangekondigd dat het iconische programma Ook dat nog! een comeback maakt op televisie. In de jaren '90 zaten er elke week miljoenen Nederlanders klaar voor het programma vol typetjes en sketches, waarin met humor problemen van kijkers met bedrijven worden opgelost. Sylvia Millecam was een van de sterren van de show, zij overleed in 2001. Oudgedienden Alfred van den Heuvel en Erik van Muiswinkel zijn blij met de terugkeer van Ook dat nog!, wordt het na twintig jaar afwezigheid weer een hit? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Comeback Matthijs van Nieuwkerk bij RTL verplaatst naar najaar? (Humberto) Bekijk deze video » RTL Boulevard: keert Erik van Muiswinkel terug in Ook Dat Nog!? (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 8 februari om 15:35

De KRO-NCRV heeft aangekondigd dat het iconische programma Ook dat nog! een comeback maakt op televisie. In de jaren '90 zaten er elke week miljoenen Nederlanders klaar voor het programma vol typetjes en sketches, waarin met humor problemen van kijkers met bedrijven worden opgelost. Sylvia Millecam was een van de sterren van de show, zij overleed in 2001. Oudgedienden Alfred van den Heuvel en Erik van Muiswinkel zijn blij met de terugkeer van Ook dat nog!, wordt het na twintig jaar afwezigheid weer een hit?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's