Puppy's gebruiken als teaser om mensen naar yogacursus te lokken (RTL Nieuws)

Puppy's gebruiken als teaser om mensen naar yogacursus te lokken (RTL Nieuws)

Zondag 11 februari om 20:18

Is RTL Nieuws een nieuwe trend op het spoor? In Amsterdam kun je op twee verschillende locaties een 'yogacursus met puppy's' volgen. Op het puppy's gebruiken als teaser om mensen naar yogacursus te lokken bestaat ook kritiek vanuit het House of Animals. Volgens directeur Karen Soeters horen puppy's niet thuis in een yogaschool.

Bekijk de schattige puppy's in het fragment uit RTL Nieuws hieronder

Puppy's gebruiken als teaser om mensen naar yogacursus te lokken (<em>RTL Nieuws</em>) Is RTL Nieuws een nieuwe trend op het spoor? In Amsterdam kun je op twee verschillende locaties een 'yogacursus met puppy's' volgen. Op het puppy's gebruiken als teaser om mensen naar yogacursus te lokken bestaat ook kritiek vanuit het House of Animals. Volgens directeur Karen Soeters horen puppy's niet thuis in een yogaschool. Bekijk de schattige puppy's in het fragment uit RTL Nieuws hieronder Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte eert overleden Dries van Agt: 'Mijn betovergrootvader in de politiek' (video) Bekijk deze video » Olaf Koens over interview Vladimir Poetin: 'Vreemd, lang en warrig' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: Ronald Plasterk mist respect Pieter Omtzigt voor functie van informateur (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Puppy's gebruiken als teaser om mensen naar yogacursus te lokken (RTL Nieuws)

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's