Carnaval in Oss zonder licht maar: gewoon doorzingen! (Hart van Nederland)

Carnaval in Oss zonder licht maar: gewoon doorzingen! (Hart van Nederland)

Zondag 11 februari om 22:18

<em>Carnaval</em> in Oss zonder licht maar: gewoon doorzingen! (<em>Hart van Nederland</em>) Door een stroomstoring viel in Oss dit weekend het licht uit tijdens het carnavalsfeest maar dat mocht de pret niet drukken. Gewoon doorzingen was het devies! Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Chaos in Den Haag: 'Politici moeten meer respect voor elkaar hebben' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: twee personen overleden bij ernstig ongeval Stadskanaal (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw op fiets overleden door aanrijding met lijnbus in Arnhem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Door een stroomstoring viel in Oss dit weekend het licht uit tijdens het carnavalsfeest maar dat mocht de pret niet drukken. Gewoon doorzingen was het devies!

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's