Lang Leve de Liefde: heeft Gerrie eigenlijk wel tijd voor een man?

Lang Leve de Liefde: heeft Gerrie eigenlijk wel tijd voor een man?

Dinsdag 13 februari om 10:11

Gerrie heeft een druk sociaal leven, zo druk dat je bijna zou denken dat er helemaal geen plek is voor een nieuwe romance. Ze vertelt haar date Henk wie ze zoal allemaal bezoekt en hoeveel tijd dat allemaal wel niet kost.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: heeft <em>Gerrie</em> eigenlijk wel tijd voor een man? Gerrie heeft een druk sociaal leven, zo druk dat je bijna zou denken dat er helemaal geen plek is voor een nieuwe romance. Ze vertelt haar date Henk wie ze zoal allemaal bezoekt en hoeveel tijd dat allemaal wel niet kost. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Özcan Akyol sprak Matthijs van Nieuwkerk: 'Die zit in zak en as' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Suzanne twijfelt in Married at First Sight: 'Maar wil niet meteen deur dichtgooien' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: dodelijke allergie voor pinda's kost date 'bijna het leven' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's