RTL Boulevard: 'Wispelturige Gordon maakt een labiele indruk' (video)

RTL Boulevard: 'Wispelturige Gordon maakt een labiele indruk' (video)

Vrijdag 8 maart om 15:12

<em>RTL Boulevard</em>: 'Wispelturige Gordon maakt een labiele indruk' (video) Voor even leek het er op dat Gordon het bijltje er bij neergooide. Na de valse start van zijn muzikale carrière verwijderde hij zijn Instagram-account én cancelde hij zijn theatertour, maar donderdagmiddag belde hij, vanuit het zonnige Los Angeles, met Frank Dane bij Radio 538 om voor eens en voor altijd korte metten te maken met alle kritiek. In RTL Boulevard wordt Gordon nog maar eens door de mangel gehaald. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Europapa te lang voor Songfestival: Joost Klein mysterieus over de oplossing Bekijk deze video » Nick Schilder breekt met remix Realize door in Amerika: 'Surrealistisch nieuws!' Bekijk deze video » Jaap Reesema primeurt zijn nieuwe single met Gavin DeGraw bij Radio 538 (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: 'Wispelturige Gordon maakt een labiele indruk' (video)

Voor even leek het er op dat Gordon het bijltje er bij neergooide. Na de valse start van zijn muzikale carrière verwijderde hij zijn Instagram-account én cancelde hij zijn theatertour, maar donderdagmiddag belde hij, vanuit het zonnige Los Angeles, met Frank Dane bij Radio 538 om voor eens en voor altijd korte metten te maken met alle kritiek. In RTL Boulevard wordt Gordon nog maar eens door de mangel gehaald.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's