Hart van Nederland: auto slaat over de kop en crasht tegen boom in Uithuizermeeden (video)

Hart van Nederland: auto slaat over de kop en crasht tegen boom in Uithuizermeeden (video)

Zaterdag 9 maart om 10:50

<em>Hart van Nederland</em>: auto slaat over de kop en crasht tegen boom in Uithuizermeeden (video) In het Groningse Uithuizermeeden is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto over de kop geslagen en gecrasht tegen een boom. In de auto zouden drie jongeren hebben gezeten. Twee van hen zouden door de klap uit het voertuig zijn geslingerd, meldt Hart van Nederland. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ministers Schouten van Van Gennip bieden excuses aan: 'Huurtoeslag verhoogd' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in loods in Franeker, NL Alert wegens rook (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto over de kop bij bizarre crash na achtervolging in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Groningse Uithuizermeeden is in de nacht van vrijdag op zaterdag een auto over de kop geslagen en gecrasht tegen een boom. In de auto zouden drie jongeren hebben gezeten. Twee van hen zouden door de klap uit het voertuig zijn geslingerd, meldt Hart van Nederland. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's