Hebben Gordon en Sylvie Meis staan zoenen op feestje Elton John? (Radio 538 Middagshow)

Hebben Gordon en Sylvie Meis staan zoenen op feestje Elton John? (Radio 538 Middagshow)

Dinsdag 12 maart om 18:48

In De 538 Middagshow vertelde Gordon dinsdag dat hij afgelopen weekend op het feestje van Elton John met Sylvie Meis heeft staan zoenen. Hij weet het allemaal nog ondanks de grote hoeveelheden drank die er werd geschonken.

Vandaag Inside
Verder keuvelen de dj's met de zanger over van alles en nog wat en dat gaat gepaard met de nodige lachsalvo's. Maar wat zijn Gordons plannen eigenlijk wat betreft werk en gaat hij nog bij de heren van Vandaag Inside langs?

Bekijk het fragment uit de Radio 538 Middagshow hieronder

Hebben <em>Gordon</em> en <em>Sylvie Meis</em> staan zoenen op feestje Elton John? (<em>Radio 538 Middagshow</em>) In De 538 Middagshow vertelde Gordon dinsdag dat hij afgelopen weekend op het feestje van Elton John met Sylvie Meis heeft staan zoenen. Hij weet het allemaal nog ondanks de grote hoeveelheden drank die er werd geschonken. Vandaag InsideVerder keuvelen de dj's met de zanger over van alles en nog wat en dat gaat gepaard met de nodige lachsalvo's. Maar wat zijn Gordons plannen eigenlijk wat betreft werk en gaat hij nog bij de heren van Vandaag Inside langs? Bekijk het fragment uit de Radio 538 Middagshow hieronder Bekijk ook RTL Boulevard: 'Wispelturige Gordon maakt een labiele indruk' (video) Bekijk deze video » Hilarisch formatielied: Geert Wilders en Caroline van der Plas gaan los, ‘waar is Pieter?’ Bekijk deze video » Sylvie Meis geëmotioneerd door zien van pruiken bij musical Hercules (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :


Actuele video's

Meer actuele video's