Out of Office: 'Jos van de zorgboerderij waardevoller dan twintig therapeuten'

Out of Office: 'Jos van de zorgboerderij waardevoller dan twintig therapeuten'

<em>Out of Office</em>: 'Jos van de zorgboerderij waardevoller dan twintig therapeuten' In Out of Office gaan verschillende mensen met een burn-out aan de slag op een zorgboerderij. Een van de kandidaten vertelt hoeveel ze aan Jos van de zorgboerderij heeft. Volgens haar heeft iemand met een burn-out meer aan een dag op pad zijn met Jos, dan aan twintig therapeuten. En dat doet wat met Jos... Bekijk de beelden van Out of Office hieronder. Out of Office is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Out of Office terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Vandaag Inside: Klaas-Jan Huntelaar heeft een burn-out, Johan denkt te weten waar het aan ligt Bekijk deze video » Chantal Janzen over bijna-burn-out: 'Het was blinde paniek' (video) Bekijk deze video » Sterren op het doek met Olcay Gulsen over haar zware burn-out: "Alleen maar janken" Bekijk deze video »
Maandag 18 maart om 12:11

In Out of Office gaan verschillende mensen met een burn-out aan de slag op een zorgboerderij. Een van de kandidaten vertelt hoeveel ze aan Jos van de zorgboerderij heeft. Volgens haar heeft iemand met een burn-out meer aan een dag op pad zijn met Jos, dan aan twintig therapeuten. En dat doet wat met Jos...

Bekijk de beelden van Out of Office hieronder.

Out of Office is iedere dinsdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Out of Office terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's