Freek Vonk reageert na ophef rond bed-video: 'Nog steeds vrijgezel'

Freek Vonk reageert na ophef rond bed-video: 'Nog steeds vrijgezel'

<em>Freek Vonk</em> reageert na ophef rond bed-video: 'Nog steeds vrijgezel' De roddelpers ging weer los maandag toen Freek Vonk een video postte vanuit bed. Het lijkt op de beelden alsof er in bed iemand naast hem ligt, dus er werd massaal gespeculeerd over een nieuwe liefde van de bioloog. Maar Freek is naar eigen zeggen niet van de dubbelzinnige boodschappen. “Voor de duidelijkheid: ik ben nog steeds vrijgezel en mis op dit moment ook niets in mijn leven”, zegt Vonk op Instagram. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Freek Vonk maakt zich druk om Suriname: "Regenwoud gaat naar de verdoemenis" Bekijk deze video » Zien! Freek Vonk laat zich bijten door schorpioen Bekijk deze video » ZIEN: Freek Vonk ziet een reuzenslang in het water Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 18 maart om 16:19

De roddelpers ging weer los maandag toen Freek Vonk een video postte vanuit bed. Het lijkt op de beelden alsof er in bed iemand naast hem ligt, dus er werd massaal gespeculeerd over een nieuwe liefde van de bioloog. Maar Freek is naar eigen zeggen niet van de dubbelzinnige boodschappen. “Voor de duidelijkheid: ik ben nog steeds vrijgezel en mis op dit moment ook niets in mijn leven”, zegt Vonk op Instagram.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's