De Bondgenoten: Beau woest als hij snot van Melanie in zijn gezicht krijgt

De Bondgenoten: Beau woest als hij snot van Melanie in zijn gezicht krijgt

<em>De Bondgenoten</em>: Beau woest als hij snot van Melanie in zijn gezicht krijgt Beau wordt niet bepaald vrolijk van Melanie als zij de kamer binnen komt. Ze besluit haar neus te legen en daar wordt Beau het slachtoffer van. "Je mikt gewoon je snot in mijn gezicht!" Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Regels zijn overtreden in De Bondgenoten: dit zijn de zware straffen Bekijk deze video » Zien! De Bondgenoten: kan Beau een beetje paaldansen? (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten: Bo dreigt dat hij 'boos boos' wordt na opmerking van Mary Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 21 maart om 15:41

Beau wordt niet bepaald vrolijk van Melanie als zij de kamer binnen komt. Ze besluit haar neus te legen en daar wordt Beau het slachtoffer van. "Je mikt gewoon je snot in mijn gezicht!"

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's