Hart van Nederland: zwaargewonde door steekpartij Ter Apel, 19-jarige opgepakt (video)

Hart van Nederland: zwaargewonde door steekpartij Ter Apel, 19-jarige opgepakt (video)

Zaterdag 23 maart om 12:50

<em>Hart van Nederland</em>: zwaargewonde door steekpartij Ter Apel, 19-jarige opgepakt (video) Door een steekpartij bij het asielzoekerscentrum in het Groningse Ter Apel is vrijdagavond een 32-jarige man gewond geraakt. Een 19-jarige man uit Ter Apel is opgepakt. Aanvankelijk meldde de politie dat de man ernstig gewond was, maar dat letsel blijkt mee te vallen, liet de politie zaterdag weten aan Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: A7 bij Groningen bezaaid met bloempotten (video) Bekijk deze video » Guur lenteweekend: buien, onweer, hagel, en flinke windvlagen (video) Bekijk deze video » Mark Rutte over aanslag in concertgebouw Moskou: 'Gaat door merg en been' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Door een steekpartij bij het asielzoekerscentrum in het Groningse Ter Apel is vrijdagavond een 32-jarige man gewond geraakt. Een 19-jarige man uit Ter Apel is opgepakt. Aanvankelijk meldde de politie dat de man ernstig gewond was, maar dat letsel blijkt mee te vallen, liet de politie zaterdag weten aan Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's