MINDF*CK: Davina Michelle in shock als Victor Mids haar albumhoes onder handen neemt

MINDF*CK: Davina Michelle in shock als Victor Mids haar albumhoes onder handen neemt

<em>MINDF*CK</em>: Davina Michelle in shock als Victor Mids haar albumhoes onder handen neemt In MINDF*CK is Davina Michelle te gast, en Victor Mids neemt haar albumhoes onder handen. Eerst laat hij met een spiegel zien hoe het er anders uit zou kunnen zien, maar dan wordt die illusie ineens werkelijkheid. “Dit is jouw plaat, maar dan in een vorm die niet bestaat.” De zangeres snapt er niets van... Bekijk de video van MINDF*CK hieronder. MINDF*CK is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS (@avrotros) Zien: Victor Mids mindfckt Irene Moors (video) Bekijk deze video » Onwijs grappige blunder van Victor Mids, bekijk de video Bekijk deze video » Victor Mids doet truc bij Shownieuws-verslaggever: 'Eerste keer dat het fout gaat' Bekijk deze video »
Donderdag 28 maart om 15:51

In MINDF*CK is Davina Michelle te gast, en Victor Mids neemt haar albumhoes onder handen. Eerst laat hij met een spiegel zien hoe het er anders uit zou kunnen zien, maar dan wordt die illusie ineens werkelijkheid. “Dit is jouw plaat, maar dan in een vorm die niet bestaat.” De zangeres snapt er niets van...

Bekijk de video van MINDF*CK hieronder.

MINDF*CK is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van MINDF*CK terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's