Hart van Nederland: vrachtwagenchauffeur botst tegen viaduct en rijdt zichzelf klem (video)

Hart van Nederland: vrachtwagenchauffeur botst tegen viaduct en rijdt zichzelf klem (video)

Donderdag 28 maart om 20:09

<em>Hart van Nederland</em>: vrachtwagenchauffeur botst tegen viaduct en rijdt zichzelf klem (video) Een vrachtwagenchauffeur is donderdag gewond geraakt nadat hij een viaduct ramde in Eindhoven, zo is te zien op bovenstaande beelden van Hart van Nederland. De chauffeur kwam bekneld te zitten, maar kon uiteindelijk bevrijd worden. De brandweer moest vervolgens de beknelde vrachtwagen losmaken van het viaduct. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: explosie en brand in portiek Amsterdam-Zuidoost (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politieachtervolging eindigt in crash op industrieterrein (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (67) in bus Amstelveen aangehouden na melding verdacht pakketje (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een vrachtwagenchauffeur is donderdag gewond geraakt nadat hij een viaduct ramde in Eindhoven, zo is te zien op bovenstaande beelden van Hart van Nederland. De chauffeur kwam bekneld te zitten, maar kon uiteindelijk bevrijd worden. De brandweer moest vervolgens de beknelde vrachtwagen losmaken van het viaduct.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's