Hart van Nederland: aanvaring tussen drie schepen op Waal, spoorbrug geraakt (video)

Hart van Nederland: aanvaring tussen drie schepen op Waal, spoorbrug geraakt (video)

Maandag 1 april om 09:13

<em>Hart van Nederland</em>: aanvaring tussen drie schepen op Waal, spoorbrug geraakt (video) Bij een aanvaring op de Waal bij het Gelderse Zaltbommel zijn in de nacht van zondag op maandag drie schepen betrokken. Daarbij is ook de spoorbrug die over het water loopt geraakt, meldt Hart van Nederland. Brandweer en politie zijn ter plaatse gekomen voor hulpverlening. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: drie gijzelaars vrijgelaten in Ede, gijzeling nog gaande (video) Bekijk deze video » Zien: persconferentie gijzeling Ede (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie arresteert klimaatactivisten bij mislukte demonstratiepoging A10 (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een aanvaring op de Waal bij het Gelderse Zaltbommel zijn in de nacht van zondag op maandag drie schepen betrokken. Daarbij is ook de spoorbrug die over het water loopt geraakt, meldt Hart van Nederland. Brandweer en politie zijn ter plaatse gekomen voor hulpverlening.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's