Martijn Koning zegt sorry na beledigen rapper Donnie in column, 'fakkin dom' (video)

Martijn Koning zegt sorry na beledigen rapper Donnie in column, 'fakkin dom' (video)

<em>Martijn Koning</em> zegt sorry na beledigen rapper <em>Donnie</em> in column, 'fakkin dom' (video) Bekijk in de video hierboven: wat heeft rapper Donnie bijgedragen aan Europapa? Martijn Koning heeft normaal nooit spijt van columns, maar nu wel. De cabaretier heeft namelijk de geliefde rapper Donnie afgekraakt in zijn tv-column voor Spijkers met koppen en achteraf komt hij daarop terug. ‘Fakkin dom van mij’“Ik heb in mijn laatste column voor Spijkers over vaccinaties rapper Donnie beledigd en daar heb ik spijt van”, zegt Koning. “Dit is gewoon een kutstreek en dit was fakkin dom van mij”, aldus Koning. Voor zover bekend heeft publiekslieveling Donnie nog niet gereageerd op de 'grap' van Koning. Donnie zou met van alles moeten worden geïnjecteerd om vervolgens ouders en kinderen te informeren. In de video hieronder zie je het fragment van de column van Martijn Koning over rapper Donnie. Daaronder zie je de spijtbetuiging van Koning. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Spijkers met Koppen | BNNVARA (@spijkersbnnvara) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Martijn Koning (@martijntje_koning) Martijn Koning over Sywert van Lienden: 'Hij krijgt nu echt grote problemen' (video) Bekijk deze video » HLF8 gemist? Goedele Liekens en Martijn Koning over stoppen Vandaag Inside Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 8 april om 10:21

Bekijk in de video hierboven: wat heeft rapper Donnie bijgedragen aan Europapa?

Martijn Koning heeft normaal nooit spijt van columns, maar nu wel. De cabaretier heeft namelijk de geliefde rapper Donnie afgekraakt in zijn tv-column voor Spijkers met koppen en achteraf komt hij daarop terug.

‘Fakkin dom van mij’
“Ik heb in mijn laatste column voor Spijkers over vaccinaties rapper Donnie beledigd en daar heb ik spijt van”, zegt Koning. “Dit is gewoon een kutstreek en dit was fakkin dom van mij”, aldus Koning. Voor zover bekend heeft publiekslieveling Donnie nog niet gereageerd op de 'grap' van Koning. Donnie zou met van alles moeten worden geïnjecteerd om vervolgens ouders en kinderen te informeren.

In de video hieronder zie je het fragment van de column van Martijn Koning over rapper Donnie. Daaronder zie je de spijtbetuiging van Koning.

Actuele video's

Meer actuele video's