Rutger Castricum: 'Gretta Duisenberg werd opgepakt in Den Haag' (De Oranjezondag)

Rutger Castricum: 'Gretta Duisenberg werd opgepakt in Den Haag' (De Oranjezondag)

Maandag 8 april om 10:27

Een opvallende verspreking van Rutger Castricum tijdens de vooraankondiging van De Oranjezondag gisterenavond: toen hij het met Hélène Hendriks over het 'mislukte' klimaatpotest in Den Haag had haalde hij twee personen door elkaar. Klimaatactiviste Greta Thunberg was aanwezig in Den Haag maar Rutger had het over Gretta Duisenberg. Dat is natuurlijk ook een politiek activiste maar net met een andere agenda.

'Ik zei Thunberg'
Opvallend genoeg werd er in de uitzending later niet meer teruggekomen op de verspreking. Wel haastte Rutger zich al snel naar X, om daar te laten weten: 'Thunberg zei ik.' Gelukkig zette hij daar wel een smiley bij.

Het bewuste fragment van De Oranjezondag en de tweet van Castricum zie je hieronder

Rutger Castricum: '<em>Gretta Duisenberg</em> werd opgepakt in Den Haag' (De Oranjezondag) Een opvallende verspreking van Rutger Castricum tijdens de vooraankondiging van De Oranjezondag gisterenavond: toen hij het met Hélène Hendriks over het 'mislukte' klimaatpotest in Den Haag had haalde hij twee personen door elkaar. Klimaatactiviste Greta Thunberg was aanwezig in Den Haag maar Rutger had het over Gretta Duisenberg. Dat is natuurlijk ook een politiek activiste maar net met een andere agenda. 'Ik zei Thunberg'Opvallend genoeg werd er in de uitzending later niet meer teruggekomen op de verspreking. Wel haastte Rutger zich al snel naar X, om daar te laten weten: 'Thunberg zei ik.' Gelukkig zette hij daar wel een smiley bij. Het bewuste fragment van De Oranjezondag en de tweet van Castricum zie je hieronder
TV :
Rutger Castricum: 'Gretta Duisenberg werd opgepakt in Den Haag' (De Oranjezondag)

Actuele video's

Meer actuele video's