De Piano: David (14) kon wekenlang niet spelen na aanval van pesters

De Piano: David (14) kon wekenlang niet spelen na aanval van pesters

Donderdag 11 april om 10:23

David vertelt in De Piano dat hij op zijn vorige school erg werd gepest. Bepaalde kinderen begrijpen het volgens hem niet dat hij liever achter zijn piano zit dan dat hij met anderen speelt. Het was een keer zo erg dat zijn pols is gebroken bij een aanval van pesters. Daardoor kon hij wekenlang niet pianospelen…

Bekijk de beelden van De Piano hieronder

De Piano is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Piano terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Piano</em>: David (14) kon wekenlang niet spelen na aanval van pesters David vertelt in De Piano dat hij op zijn vorige school erg werd gepest. Bepaalde kinderen begrijpen het volgens hem niet dat hij liever achter zijn piano zit dan dat hij met anderen speelt. Het was een keer zo erg dat zijn pols is gebroken bij een aanval van pesters. Daardoor kon hij wekenlang niet pianospelen… Bekijk de beelden van De Piano hieronder De Piano is iedere woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van De Piano terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden De Piano (RTL 4): jury in shock als piepjonge kandidaat piano speelt Bekijk deze video » Jury De Piano in tranen als Theo voor overleden dochter speelt: 'Heel aangrijpend' Bekijk deze video » De Piano: Mark speelt Coldplay-nummer dat hij uitkoos voor eigen begrafenis Bekijk deze video »
TV :
De Piano: David (14) kon wekenlang niet spelen na aanval van pesters

Actuele video's

Meer actuele video's