O.J. Simpson (76) overleden: bekijk overzicht van zijn bewogen leven

O.J. Simpson (76) overleden: bekijk overzicht van zijn bewogen leven

<em>O.J. Simpson</em> (76) overleden: bekijk overzicht van zijn bewogen leven O.J. Simpson is op 76-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker, zo heeft zijn familie bekendgemaakt. Simpson was een succesvolle American Football-speler, maar hij was ook als acteur in verschillende films te zien. In de jaren '90 werd Simpson wereldberoemd toen hij werd beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw en haar nieuwe vriend. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 'Luxepoes Sylvie Meis weet hoe ze knaken binnen moet halen: dit is haar totale vermogen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Peter Gillis stopt met vakantieparken: 'Openbaar Ministerie heeft z’n zin' Bekijk deze video » De Bevers vieren 15-jarig huwelijk: 'John is gelukkig en ik ben getrouwd' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 12 april om 09:55

O.J. Simpson is op 76-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker, zo heeft zijn familie bekendgemaakt. Simpson was een succesvolle American Football-speler, maar hij was ook als acteur in verschillende films te zien. In de jaren '90 werd Simpson wereldberoemd toen hij werd beschuldigd van de moord op zijn ex-vrouw en haar nieuwe vriend.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's