Rutte: ‘Zo belangrijk dat Forum Voor Democratie niet grootste partij wordt’

Rutte: ‘Zo belangrijk dat Forum Voor Democratie niet grootste partij wordt’

Mark Rutte wil absoluut niet dat Forum Voor Democratie de grootste partij wordt. “Alleen al om die reden blijf ik”, zei de premier die woensdagavond bij Pauw in debat ging met Thierry Baudet. De FVD-leider kan in onderstaande video wel lachen om de uitspraak van Rutte, tijdens het debat omtrent de Europese Verkiezingen.

Je kunt het hele debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet van woensdag en alle andere afleveringen van Pauw terugkijken bij Gids.tv.

Rutte: ‘Zo belangrijk dat Forum Voor Democratie niet grootste partij wordt’ Mark Rutte wil absoluut niet dat Forum Voor Democratie de grootste partij wordt. “Alleen al om die reden blijf ik”, zei de premier die woensdagavond bij Pauw in debat ging met Thierry Baudet. De FVD-leider kan in onderstaande video wel lachen om de uitspraak van Rutte, tijdens het debat omtrent de Europese Verkiezingen. Je kunt het hele debat tussen Mark Rutte en Thierry Baudet van woensdag en alle andere afleveringen van Pauw terugkijken bij Gids.tv. Rutte over Baudet: 'Je bent een Ruslandknuffelaar' Bekijk deze video » Thierry Baudet: 'FVD is meest vrouwvriendelijke partij' Bekijk deze video » Rutte tegen Baudet: 'Nexit is rampzalig voor Nederland' Bekijk deze video »
Politiek :
Rutte: ‘Zo belangrijk dat Forum Voor Democratie niet grootste partij wordt’
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rutte: ‘Zo belangrijk dat Forum Voor Democratie niet grootste partij wordt’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV