Formule 1 GP Monaco: Verstappen Komt voor Bottas in de pitstraat

Formule 1 GP Monaco: Verstappen Komt voor Bottas in de pitstraat

<em>Formule 1</em> GP Monaco: <em>Verstappen</em> Komt voor <em>Bottas in de pitstraat</em> Door de schade die Charles Leclerc opliep door zijn botsing met de vangrail moest er een safety car op de baan komen. Zowel Max Verstappen als Valtteri Bottas maakten hier gebruik van door een pitstop te maken. Max Was net iets eerder weg en pakte hierdoor plek twee af van Bottas door hem in te halen in de pitstraat.De wedstrijleiding heeft Max bestraft voor deze actie met een 5 seconden penalty. Bekijk hier meer video's van de GP van Monaco. Formule 1: Samenvatting kwalificatie GP van Monaco Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Leclerc botst tegen Norris Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Cherles Leclerc Botst tegen de vangrail Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Antonio Giovinazzi zorgt voor een opstopping Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Boardradio Verstappen na actie op Bottas Bekijk deze video » Formule 1 GP Monaco: Botsing tussen Verstappen en Hamilton Bekijk deze video »
Formule 1 :
Formule 1 GP Monaco: Verstappen Komt voor Bottas in de pitstraat

Door de schade die Charles Leclerc opliep door zijn botsing met de vangrail moest er een safety car op de baan komen. Zowel Max Verstappen als Valtteri Bottas maakten hier gebruik van door een pitstop te maken. Max Was net iets eerder weg en pakte hierdoor plek twee af van Bottas door hem in te halen in de pitstraat.
De wedstrijleiding heeft Max bestraft voor deze actie met een 5 seconden penalty.

Bekijk hier meer video's van de GP van Monaco.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP Monaco: Verstappen Komt voor Bottas in de pitstraat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV