Elfsteden Zwemtocht: deze zwemploeg steunt Maarten van der Weijden

Elfsteden Zwemtocht: deze zwemploeg steunt Maarten van der Weijden

Elfsteden Zwemtocht: deze zwemploeg steunt Maarten van der Weijden Maarten van der Weijden kan tijdens zijn Elfsteden Zwemtocht op veel steun rekenen. Eelco, Frans en Desmond van zwemploeg De Istanbuls gaan bijvoorbeeld aan zijn zijde meezwemmen. Ze hopen Maarten zo te ondersteunen tijdens de loodzware tocht van totaal 200 kilometer, en willen zo nog meer geld inzamelen. Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv. 2 kilometer meezwemmenDe zwemmers vinden het heel bijzonder wat Maarten doet, daarom steunen ze hem niet alleen financieel. “Wij gaan proberen om in elke stad 2 kilometer met hem mee te zwemmen.” Maarten van der Weijden start 21 met zijn tweede poging om de Elfsteden Zwemtocht te volbrengen. Zijn tocht is uitgebreid te livestream op Gids.tv en NPO 1. Maarten van der Weijden beter voorbereid op 2e Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video » Kunstwerk Maarten van der Weijden onthuld in Friese Birdaard Bekijk deze video »
Sport :

Maarten van der Weijden kan tijdens zijn Elfsteden Zwemtocht op veel steun rekenen. Eelco, Frans en Desmond van zwemploeg De Istanbuls gaan bijvoorbeeld aan zijn zijde meezwemmen. Ze hopen Maarten zo te ondersteunen tijdens de loodzware tocht van totaal 200 kilometer, en willen zo nog meer geld inzamelen.

Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv.

2 kilometer meezwemmen
De zwemmers vinden het heel bijzonder wat Maarten doet, daarom steunen ze hem niet alleen financieel. “Wij gaan proberen om in elke stad 2 kilometer met hem mee te zwemmen.”

Maarten van der Weijden start 21 met zijn tweede poging om de Elfsteden Zwemtocht te volbrengen. Zijn tocht is uitgebreid te livestream op Gids.tv en NPO 1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Elfsteden Zwemtocht: deze zwemploeg steunt Maarten van der Weijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV