Maarten van der Weijden: 'Elfstedentocht gaat veel pijn doen'

Maarten van der Weijden: 'Elfstedentocht gaat veel pijn doen'

Maarten van der Weijden: 'Elfstedentocht gaat veel pijn doen' Zwemmer Maarten van der Weijden is druk bezig met de voorbereidingen van zijn Elfstedentocht, die komende vrijdag van start gaat. "Ik kijk ernaar uit maar weet ook dat het veel pijn zal gaan doen." Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv. Veel slapen en eten"Ik doe eigenlijk zo min mogelijk. Veel slapen, veel rusten en veel eten", aldus Van der Weiden over de laatste paar dagen tot de grote uitdaging. Hij zwemt nog wel af en toe een uurtje maar veel trainen doet hij niet meer. Hij kijkt uit naar de start: "Ik heb er wel zin in ook. Ik ben er zoveel over aan het praten dus het is lekker als het straks gewoon begint." Gaat pijn doenHet zal weer een zware tocht worden, dat realiseert de zwemmer zich goed. "Ik weet ook dat het weer veel pijn zal gaan doen. Daar kijk ik niet naar uit. Dat is ook wel onzeker en angstig." Bekijk het hele interview hierboven. Maarten van der Weijden’s tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en hier op Gids.tv. Zo wordt bijvoorbeeld de start op 21 juni in Leeuwarden live uitgezonden bij NPO 1 en zal er een livestream op Gids.tv zijn. Bekijk ook Maarten van der Weijden beter voorbereid op 2e Elfsteden Zwemtocht Bekijk deze video » Elfsteden Zwemtocht: deze zwemploeg steunt Maarten van der Weijden Bekijk deze video »
Nieuws :

Zwemmer Maarten van der Weijden is druk bezig met de voorbereidingen van zijn Elfstedentocht, die komende vrijdag van start gaat. "Ik kijk ernaar uit maar weet ook dat het veel pijn zal gaan doen."

Volg de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden LIVE op Gids.tv.

Veel slapen en eten
"Ik doe eigenlijk zo min mogelijk. Veel slapen, veel rusten en veel eten", aldus Van der Weiden over de laatste paar dagen tot de grote uitdaging. Hij zwemt nog wel af en toe een uurtje maar veel trainen doet hij niet meer. Hij kijkt uit naar de start: "Ik heb er wel zin in ook. Ik ben er zoveel over aan het praten dus het is lekker als het straks gewoon begint."

Gaat pijn doen
Het zal weer een zware tocht worden, dat realiseert de zwemmer zich goed. "Ik weet ook dat het weer veel pijn zal gaan doen. Daar kijk ik niet naar uit. Dat is ook wel onzeker en angstig." Bekijk het hele interview hierboven.

Maarten van der Weijden’s tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen, is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en hier op Gids.tv. Zo wordt bijvoorbeeld de start op 21 juni in Leeuwarden live uitgezonden bij NPO 1 en zal er een livestream op Gids.tv zijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden: 'Elfstedentocht gaat veel pijn doen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV