Gert Verhulst: "Was het zo moeilijk voor Mattie Valk om iemand te vinden?"

Gert Verhulst: "Was het zo moeilijk voor Mattie Valk om iemand te vinden?"

Gert Verhulst: "Was het zo moeilijk voor Mattie Valk om iemand te vinden?" Qmusic-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn te gast bij Zomer met Art waar Mattie een groots applaus krijgt omdat hij een nieuwe vriendin heeft. Gert Verhulst, de sidekick van Art deze week, snapt de commotie niet zo: "Was het zo moeilijk voor hem?" Bekijk de beelden hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 91-jarige Egbert zorgt voor vrolijke taferelen in Zomer met Art Bekijk deze video » Gert Verhulst vertoont zijn zangkunsten in Zomer met Art Bekijk deze video »
TV :

Qmusic-dj's Mattie Valk en Marieke Elsinga zijn te gast bij Zomer met Art waar Mattie een groots applaus krijgt omdat hij een nieuwe vriendin heeft. Gert Verhulst, de sidekick van Art deze week, snapt de commotie niet zo: "Was het zo moeilijk voor hem?" Bekijk de beelden hierboven.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gert Verhulst: "Was het zo moeilijk voor Mattie Valk om iemand te vinden?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: presentator, zomer, valk, tv-programma, qmusic, applaus, relatie, video, rtl, gert verhulst, rtl 4, marieke elsinga, mattie valk, q-music, nummer 1, terugkijken, zomer met art

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.