Primeur: vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart fluit Liverpool - Chelsea

Primeur: vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart fluit Liverpool - Chelsea

Primeur: vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart fluit Liverpool - Chelsea De voetbalwereld gaat op woensdag 14 augustus een primeur beleven. De vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart is namelijk aangesteld om de Super Cup-finale tussen Liverpool en Chelsea te leiden. Eerste keerHet is de eerste keer dat een vrouw een wedstrijd van de mannen op het hoogste niveau fluit. De Française Frappart was ook actief op het WK Vrouwenvoetbal, waar ze onder meer de finale tussen Nederland en de Verenigde Staten floot. De Europese Super Cup gaat tussen de winnaar van de Champions League (Liverpool) en de winnaar van de Europa League (Chelsea). De finale Liverpool - Chelsea van de Europese Super Cup wordt op woensdag 14 augustus om 21.00 uur gespeeld. Samenvatting Verenigde Staten - Nederland (Finale WK Vrouwenvoetbal) Bekijk deze video » Johan Derksen over WK Vrouwenvoetbal Frankrijk: "Het lijkt niet eens op voetbal" Bekijk deze video »
Voetbal :

De voetbalwereld gaat op woensdag 14 augustus een primeur beleven. De vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart is namelijk aangesteld om de Super Cup-finale tussen Liverpool en Chelsea te leiden.

Eerste keer
Het is de eerste keer dat een vrouw een wedstrijd van de mannen op het hoogste niveau fluit. De Française Frappart was ook actief op het WK Vrouwenvoetbal, waar ze onder meer de finale tussen Nederland en de Verenigde Staten floot. De Europese Super Cup gaat tussen de winnaar van de Champions League (Liverpool) en de winnaar van de Europa League (Chelsea).

De finale Liverpool - Chelsea van de Europese Super Cup wordt op woensdag 14 augustus om 21.00 uur gespeeld.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Primeur: vrouwelijke scheidsrechter Stéphanie Frappart fluit Liverpool - Chelsea of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Champions League, wedstrijd, verenigde staten, nederland, leiden, liverpool, vrouw, finale, chelsea, europa league, winnaar, vrouwenvoetbal, europese super cup, super cup, uefa, scheidsrechter, istanboel, wk vrouwenvoetbal, supercup, video, europa, primeur, mannen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.