Vanavond op tv: nieuw programma Glory Days, laatste aflevering Married at First Sight

Vanavond op tv: nieuw programma Glory Days, laatste aflevering Married at First Sight
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 11 mei

Kijktip :

Vanaf vanavond is het nieuwe muziekprogramma Glory Days te zien op NPO 3. Verder onder meer de laatste aflevering van Married at First Sight. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 11 mei.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Glory Days

NPO 3
20:25 uur

Acteur Frank Lammers en zanger Guus Meeuwis zijn grote fans van Bruce Springsteen. In het nieuwe programma Glory Days ondernemen ze een roadtrip door de Verenigde Staten om zich onder te dompelen in het leven, de muziek én de inspiratiebronnen van The Boss. De reis begint in Freehold, waar Bruce Springsteen zijn jeugd- en tienerjaren doorbracht. Hij groeide op in een eenvoudig arbeidersgezin.

Slot: Married at First Sight

RTL 4
20:30 uur

Na een lang seizoen van liefst twintig afleveringen komt er vanavond een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. De finale gaat door met de rest van de eindgesprekken. Welke stellen blijven getrouwd en wie besluiten er uit elkaar te gaan? De emoties lopen hoog op, ook bij Maurice en Dennis. Wat zullen zij doen met hun bijzondere relatie? Astrids eindgesprek met Sander verliep niet zoals verwacht. Haar vrienden en familie peppen haar op met een surprise teaparty.

BN'ers in het ziekenhuis: Philippe vervangt blaaskatheter

SBS 6
20:30 uur

Moedig zwoegen de bekende Nederlanders in BN'ers in het ziekenhuis verder. Rachel Hazes zet steeds meer stappen om haar angst voor naalden te overwinnen. Philippe moet tot zijn grote schrik in deze aflevering een blaaskatheter vervangen. Natasja Froger is geraakt door de positieve levenshouding van een patiënt die enkel nog kan spreken door een kastje op zijn keel. Caroline van der Plas houdt de hand van een patiënt vast tijdens een pijnlijke ingreep.

Thriller: The Girl with the Dragon Tattoo

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de ijzersterke thriller The Girl with the Dragon Tattoo te zien. De steenrijke Hanrik Vanger vraagt journalist Mikael Blomkvist om de verdwijning van zijn nichtje, 40 jaar geleden, te onderzoeken. Blomkvist gaat samenwerken met de zonderlinge hacker Lisbeth Salander. Ze graven diep in het verleden van de Vanger-familie en komen de donkerste geheimen tegen.

Start: Het beste van... disco

NPO 3
21:20 uur

Vanaf vanavond nemen we op NPO 3 een duik in het rijke disco-verleden. De komende vier weken bespreken bekende Nederlanders in Het beste van... disco hun favoriete danshits uit de jaren zeventig en tachtig. Dat belooft een feest van herkenning te worden. Al aan het begin van de jaren zeventig worden de eerste stappen richting het discogenre gezet, onder anderen door funkgrootheid James Brown. Deze act was bijzonder vooruitstrevend én toonaangevend.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV