Mr. Frank Visser krijgt met Wordt u al geholpen? dagelijks programma op SBS6

Mr. Frank Visser krijgt met Wordt u al geholpen? dagelijks programma op SBS6
Juridische hulp voor iedereen

Nieuws :

Vanaf maandag 31 augustus krijgt mr. Frank Visser, één van de grote kijkcijferkanonnen van SBS6, een dagelijks programma op de zender. In Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? gaat hij langs bij iedereen die wel een beetje juridische hulp kan gebruiken.

Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen gemist? Je kunt vanaf 31 augustus elke aflevering terugkijken via Gids.tv.

Uiteenlopende zaken
In zijn nieuwe programma opent mr. Frank Visser de deuren van zijn werkkamer voor Nederlanders met de meest uiteenlopende zaken. Daarbij krijgen ze advies van mr. Visser. Wat doe je bijvoorbeeld als je dure zonnepanelen in de schaduw blijken te liggen? En waar kun je terecht als een lekkage veel schade heeft veroorzaakt? Soms wijzen alle verantwoordelijken naar elkaar en dan is het tijd voor mr. Visser om in te grijpen.

Spreekuur
Inmiddels is mr. Visser al jaren de bekendste tv-rechter van Nederland. Het is echter voor het eerst dat hij een dagelijks programma krijgt. Mr. Visser zegt zelf over Wordt u al geholpen?: "Je kunt het vergelijken met een spreekuur bij de dokter: je maakt een afspraak op korte termijn, neemt plaats aan mijn bureau en vertelt je verhaal. Dit maakt om hulp vragen veel laagdrempeliger."

Het nieuwe programma Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? is vanaf maandag 31 augustus elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser krijgt met Wordt u al geholpen? dagelijks programma op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen