Nieuw programma Per seconde wijzer: de strijd begint maandag op NPO 2

Nieuw programma Per seconde wijzer: de strijd begint maandag op NPO 2
Speciale finaleweek

Kijktip :

Uiteraard is Per seconde wijzer geen nieuw programma op de Nederlandse televisie. De kennisquiz is al sinds 1989 onafgebroken te zien bij de publieke omroep. Wél nieuw is Per seconde wijzer: de strijd, een speciale finaleweek waarin de zes beste vierde ronde-winnaars van het afgelopen seizoen tegen elkaar strijden.

Per seconde wijzer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Duels
Voordat het nieuwe seizoen van Per seconde wijzer van start gaat op maandag 21 september, duelleren de beste kandidaten van afgelopen seizoen met elkaar. Van maandag tot en met woensdag spelen dagelijks twee deelnemers tegen elkaar. De twee winnaars die hieruit voortkomen, nemen het op donderdag 17 september in de grote eindstrijd tegen elkaar op. Wie wordt de winnaar?

Drukknop
Qua opzet verschilt Per seconde wijzer: de strijd heel iets van de reguliere afleveringen. Er zit nu namelijk ook een drukknop-vraag in het spel. Hierbij spelen de twee kandidaten letterlijk tegen elkaar: wie het snelst op de knop drukt en het goede antwoord geeft, wint de vraag. Bovendien krijgen ze dit keer niet alleen vragen uit de zelfgekozen categorie (Geschiedenis, Kunst & Cultuur, Sport, Wetenschap of Tegenwoordige Tijd), maar ook uit de andere categorieën.

Per seconde wijzer: de strijd is van maandag 14 september tot en met donderdag 17 september dagelijks om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Per seconde wijzer terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Per seconde wijzer: de strijd begint maandag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen