Maandag 14 september in Chateau Meiland: inrichten blijkt levensgevaarlijk

Maandag 14 september in Chateau Meiland: inrichten blijkt levensgevaarlijk
Komt Martien ongeschonden uit de strijd?

Kijktip :

Vanavond (maandag 14 september) is er weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien op SBS6. Dit keer besluit Martien de kamer van Erica in te richten, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Het is zelfs een levensgevaarlijke klus.

Chateau Meiland gemist? Kijk de beste fragmenten en alle afleveringen terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Helemaal los
Nog altijd is de familie Meiland druk bezig om het kasteel klaar te maken voor de verkoop, want ze verhuizen weer naar Nederland. Gelukkig is er één ding waar de Meilandjes veel verstand van hebben: styling en interieur. Martien en dochter Montana gaan dan ook helemaal los met de inrichting van de slaapkamer van Erica.

Tekst gaat verder onder video's.

Bedrading
De basis voor een prachtig chateau ligt er na wekenlang gaten vullen en schilderen. Nu is het tijd om de boel chateauwaardig aan te kleden, maar eens te meer blijkt de elektrische bedrading bijna net zo oud te zijn als het kasteel zelf. En dus begeeft Martien zich weer in levensgevaarlijke omstandigheden bij het ophangen van een lamp.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV