Woensdag in Jinek: Wim Kieft over theatervoorstelling en meer

Woensdag in Jinek: Wim Kieft over theatervoorstelling en meer
De gasten van woensdag 16 september

Kijktip :

Nu de theaters weer van het slot mogen, gaat voormalig voetballer en huidig analyticus Wim Kieft weer voorstellingen geven. Vanavond vertelt hij hierover bij Jinek. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - woensdag 16 september

  • RuPaul’s Drag Race is wereldwijd een groot succes en komt nu ook naar Nederland! Presentator Fred van Leer is samen met jurylid Roxeanne Hazes bij Jinek. Zij stellen live aan tafel alle tien de Queens aan het publiek voor.
  • Wim Kieft is de man van 43 interlands en hét doelpunt tegen Ierland in 1988, maar toch kennen we hem de laatste jaren vooral van zijn bijna twintig jaar durende verslaving aan drank en drugs. De voetballer van drie miljoen kwam zelfs in de schuldsanering terecht. Maar hij krabbelde op en begon een tweede leven als voetbalanalist en Telegraaf-columnist. Hoe hem dat is gelukt, vertelt hij nu in de Nederlandse theaters en vanavond bij Jinek.
  • Bijna een jaar geleden werd Nederland opgeschrikt door de moord op advocaat Derk Wiersum. Oud-collega en advocaat Veerle Hammerstein en misdaadjournalist Mick van Wely blikken terug op die dag.
  • Het belangrijkste politieke debat van het jaar, de Algemene Politieke Beschouwingen, ging er fel aan toe vandaag.Wouter de Winther en Kees van Amstel praten ons bij.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Wim Kieft over theatervoorstelling en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV