Seizoen 1 van detectiveserie Lewis vanaf vrijdag te zien op België Eén

Seizoen 1 van detectiveserie Lewis vanaf vrijdag te zien op België Eén
De opvolger van inspecteur Morse

Kijktip :

Vanaf vrijdag 6 november is het eerste seizoen van de Britse detectiveserie Lewis weer te zien op België Eén. Het seizoen was in 2006-2007 voor de eerste keer op televisie te zien en gaat over inspecteur Robert Lewis, de opvolger van de legendarische inspecteur Morse.

Wiskundestudente
Inspecteur Lewis krijgt, tegen de wil van zijn nieuwe baas, een spraakmakende zaak toegewezen: in Oxford is een knappe Amerikaanse wiskundestudente doodgeschoten. De hoofdverdachte is een vriend en medestudent van het slachtoffer. Het is de eerste grote zaak die Lewis vijf jaar na de dood van zijn vroegere baas, inspecteur Morse, toegewezen krijgt. In de tussentijd verbleef hij ook nog twee jaar op de Maagdeneilanden.

Doorbraak
Lewis krijgt bij het onderzoek naar de dood van de studente hulp van een jonge, intrigerende en briljante politieman. Hij gaf zijn studie theologie op voor zijn politiewerk, maar ondanks zijn komst is het toch weer inspecteur Morse die, postuum, een doorbraak forceert. Hij onderzocht kort voor zijn overleden een onschuldig misdrijf, waarbij de huidige hoofdverdachte betrokken was. Een cryptische notitie van Morse werpt een nieuw licht op de moordzaak.

Het eerste seizoen van de Britse detectiveserie Lewis is vanaf vrijdag 6 november wekelijks rond 20.40 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 1 van detectiveserie Lewis vanaf vrijdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV