Winterklaas-aflevering De Luizenmoeder vrijdag te zien op NPO 3

Winterklaas-aflevering De Luizenmoeder vrijdag te zien op NPO 3
In aanloop naar pakjesavond

Kijktip :

In de aanloop naar pakjesavond, op zaterdag 5 december, herhaalt NPO 3 de inmiddels legendarische Winterklaas-aflevering van De Luizenmoeder. De aflevering was in februari 2018 voor het eerst te zien op televisie, maar is elk jaar het bekijken weer waard in de Sinterklaastijd.

Winterklaas-aflevering De Luizenmoeder gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Zwarte Piet
De komische serie De Luizenmoeder is inmiddels al anderhalf jaar van de buis verdwenen, maar de personages, verhalen en grappen blijven onverminderd populair. In 2018 was ook al duidelijk dat het Sinterklaasfeest een transitie ondergaat: Zwarte Piet mag niet meer en dus verzint directeur Anton een bijzonder alternatief.

Strijd
Het nieuwe verzinsel van Anton, Winterklaas, valt echter niet helemaal in goede aarde bij collega's en ouders. Wanneer de feestdag steeds dichterbij komt, blijkt dat Kenneth en Walter vastbesloten zijn een rol te spelen. Ondertussen is er een hevige strijd gaande onder de ouders, die allemaal de beste surprise willen maken. Voor wie is dit Sinterklaasfeest eigenlijk?

De Winterklaas-aflevering van De Luizenmoeder is op vrijdag 4 december om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Winterklaas-aflevering De Luizenmoeder vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier