Tweeluik Beau & de daklozen begint maandag 21 december op RTL 4

Tweeluik Beau & de daklozen begint maandag 21 december op RTL 4
Beau van Erven Dorens zoekt oude bekenden op

Kijktip :

Komende week zendt RTL 4 het tweeluik Beau & de daklozen uit, waarin Beau van Erven Dorens een aantal oude bekenden uit zijn drie eerdere programma's over daklozen weer opzoekt. Hoe gaat het nu met deze mensen? Is hun leven verbeterd?

Beau & de daklozen gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv.

Programma's
Hoewel we hem nu vooral kennen als presentator van zijn eigen talkshow Beau, maakte Van Erven Dorens de afgelopen jaren ook furore met zijn human interest-programma's. Voor Beau Five Days Inside won hij in 2018 zelfs de Gouden Televizier-Ring. In Beau & de daklozen spreekt hij af met deelnemers uit The Amsterdam Project, Het Rotterdam Project en De Sleutel.

Ontroerende gebeurtenissen
Hebben de oud-deelnemers nog steeds een dak boven hun hoofd of slapen ze weer op straat? En hoe kijken ze terug op hun deelname? Samen met Van Erven Dorens blikken ze terug op de belangrijke, grappige én ontroerende gebeurtenissen die ze samen mee hebben gemaakt. Zo spreekt Van Erven Dorens weer met zijn Amsterdamse vriend Lolle, de ooit zwaar verslaafde Patrick en de excentrieke Rico en Sunil.

Het tweeluik Beau & de daklozen is op maandag 21 december om 20.30 uur en op Kerstavond (24 december) om 22.30 uur te zien op RTL 4. Daarna kun je Beau & de daklozen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweeluik Beau & de daklozen begint maandag 21 december op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV