Dinsdag in Op1: Rail Away-liefhebber Maarten van Rossem over succes van het programma

Dinsdag in Op1: Rail Away-liefhebber Maarten van Rossem over succes van het programma
Dit zijn de gasten van dinsdag 12 januari 2021

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 12 januari

  • Op de dag van de presidentiële inauguratie verschijnt ook het biografische boek Kamala’s Way van Dan Morain. Een portret van de gekozen Amerikaanse vicepresident Kamala Harris, over haar afkomst, haar carrière en haar controversiële kanten. Kamala-fans Machteld Roethof (strafrechtadvocaat) en cardioloog in ruste Harriette Verwey lazen het boek al, en werden geraakt. Amerika-kenner Raymond Mens schuift ook aan, over Harris, en over het actuele nieuws rond Trump.

  • Al 25 jaar is het EO-programma over markante spoorlijnen Rail Away de ultieme slow television. Kijkers die op zoek zijn naar spektakel kunnen beter naar andere reisprogramma’s kijken, maar de liefhebber smult ervan. Vanavond bij Op1 vertellen stem van het programma Bob van der Houven en liefhebber van het genre Maarten van Rossem over het geheim achter het succes. Je kunt alle afleveringen van Rail Away terugkijken bij Gids.tv.

  • Dinsdag 12 januari om 19:00 uur geeft het kabinet weer een persconferentie. Versoepeling hoeven we niet te verwachten en de lockdown wordt met drie weken verlengd. Vanavond bij Op1 bespreken arts-microbioloog Andreas Voss en Anja Schreijer, voorzitter van het Landelijk Overleg Infectiebestrijding, het laatste nieuws.

  • De ministerraad komt vanavond bijeen om te praten over de toeslagenaffaire. Gedupeerde Janet Ramesar deed vandaag in de krant een oproep voor het kabinet: ‘’Vertrek en kom nooit meer terug.’’ Vanavond bij Op1 vertelt Janet Ramesar over haar oproep en bespreken we met politiek journalist van de NOS Xander van der Wulp en NRC-columnist Tom-Jan Meeus de laatste ontwikkelingen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Rail Away-liefhebber Maarten van Rossem over succes van het programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier