Fijne comedy Friends with Benefits donderdag te zien op Net5

Fijne comedy Friends with Benefits donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Netflix en Amazon Prime

Kijktip :

Eens in de zoveel tijd wordt er een comedy gemaakt die niet eens buitengewoon goed of grappig is, maar tóch de boeken in gaat als klassieker. Friends with Benefits is daar een voorbeeld van: een degelijk filmpje die makkelijk wegkijkt, maar die je toch een leuke avond bezorgt. Donderdag is-ie te zien op Net5 en je kunt Friends with Benefits streamen via onder meer Amazon Prime en Netflix.

Het verhaal
Liefde is niet makkelijk. En als ze ieder een rampzalige relatie hebben beëindigd, besluiten de vrouwelijke headhunter Jamie en haar nieuwste klant Dylan om seksmaatjes te worden. Ze beloven elkaar om ermee te stoppen wanneer een van beiden emotioneel gebonden raakt. In het begin gaat alles goed, maar al snel worden de twee vrienden enorm verliefd en moeten ze erachter zien te komen wat ze echt voor elkaar betekenen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De term 'friends with benefits' is inmiddels alweer een aantal jaren gemeengoed, maar de film die deze uitspraak internationaal op de kaart zette blijft het bekijken waard. In Friends with Benefits spat vooral de ontwapenende Mila Kunis van het scherm, zoals dat ook het geval was in charmante films als Forgetting Sarah Marshall (2008) en Ted (2012). Justin Timberlake bewijst een betere zanger dan acteur te zijn, maar kan toch prima meekomen. Friends with Benefits bevat tal van grappige momenten, maar weet op de juiste momenten ook in het hart te raken. Kijkplezier gegarandeerd.

Cast
Naast Justin Timberlake (The Social Network) en Mila Kunis (A Bad Moms Christmas) zijn ook Patricia Clarkson (Shutter Island) en Woody Harrelson (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Will Gluck (Easy A).

Friends with Benefits (2011) wordt beoordeeld met een 6,5 op IMDb en is op donderdag 14 januari om 22.40 uur te zien op Net5. Genre: comedy, romantiek. Speelduur: 109 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fijne comedy Friends with Benefits donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier