Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in februari 2021

Deze films en series zijn nieuw op NPO Plus in februari 2021
Onder meer Red Light

Nieuws :

De "langste maand" van dit jaar is weer voorbij en daarmee is het weer tijd voor de kortste. In februari zal het koud en nat blijven, maar zijn er genoeg dingen op de streamingdiensten te zien. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Vampieren in de Nacht, S2 (13 februari)

NPO Plus


het verhaal over de vijf overgebleven vampierenclans in Europa, die trainen om te overleven. Nadat de erven van de vijf overgebleven vampierclans hun gevecht met de Redmasks hebben gewonnen, zijn ze op weg naar een nieuwe bestemming voor het volgende jaar van de vampierschool. Bekijk hier waar je Vampieren in de Nacht kunt streamen.

Red Light, S1 (19 februari)

NPO Plus


De levens van drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld na een mysterieuze verdwijning. Sylvia (Carice van Houten), Esther (Halina Reijn) en Evi (Maaike Neuville) komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting. Bekijk hier waar je Red Light kunt streamen.

Hidden, S2 (19 februari)

NPO Plus


Inspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan ondezoeken de moord op een oudere man. Het onderzoek brengt hen steeds dichter bij drie mysterieuze jongeren en de hardvochtige wereld waarin zij leven. Ondertussen worstelt Cadi met de dood van haar vader en moet Owen nog wennen aan zijn leven als kersverse vader. Bekijk hier waar je vanaf 19 februari Hidden kunt streamen.

Beck, S8 (26 februari)

NPO Plus


Martin Beck krijgt als inspecteur bij de moordbrigade van de Zweede nationale politie met zeer uitlopende moordzaken te maken. Met zijn onopvallende verschijning en introverte karakter is hij niet bepaald een stoere held. Die eigenschappen weerhouden de intelligente en uiterst gedreven speurder echter niet. Bekijk hier waar je Beck kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Poldark, S4 (5 februari) (ook op NPO 2 en NPO Start)
  • Face to Face, S1 (13 februari) (ook op NPO 2 en NPO Start)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland en Amazon Prime Video.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV