Vanavond op tv: start Marble Mania, nieuwe serie Miss Scarlet and the Duke

Vanavond op tv: start Marble Mania, nieuwe serie Miss Scarlet and the Duke
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 januari

Kijktip :

Vanavond gaat op SBS6 een nieuwe, spectaculaire spelshow van start: Marble Mania. Hierin laten BN'ers hun knikkertalent zien. Verder onder meer de nieuwe serie Miss Scarlet and the Duke. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Marble Mania

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

In het nieuwe programma Marble Mania spelen bekende Nederlanders knikkerspellen onder begeleiding van het enthousiaste commentaar van Jack van Gelder. In de eerste afleveringen nemen oud-voetballers Wesley Sneijder, Giovanni van Bronckhorst en Ronald de Boer het tegen elkaar op. Ze spelen behendigheidsspellen met knikkers om voordelen te pakken voor de knikkerrace. Winston Gerschtanowitz presenteert het geheel.


Historische dramafilm: Munich

Spike
Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de prachtige historische thriller Munich te zien. München, de Olympische Spelen van het jaar 1972. De wereld wordt opgeschrikt door de inval van Palestijnse terroristen in het Israëlische atletendorp. Twee atleten worden vermoord en negen anderen worden gegijzeld. Ook voor hen loopt het slecht af. Golda Meir, de premier van Israël, wil zich wreken en geeft Mossad-agent Avner de opdracht een team samen te stellen om de elf verantwoordelijke Palestijnen te vinden en te vermoorden.


Nieuwe Boeren: Romy nieuwe herenboer

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van Nieuwe Boeren moet Romy de duellisten kiezen nadat ze is aangewezen als herenboer. Ze kreeg één voorwaarde: dat ze een vrouw als eerste duellist kiest. Romy is van plan zich aan die belofte te houden, maar het is de vraag of dat zo slim is. En zijn alle taken eigenlijk wel goed uitgevoerd zoals de kaas en het scheren van het schaap? Echte boeren Arnold en Rianne zijn vriendelijk maar ook streng.


Nieuw: Miss Scarlet and the Duke

BBC First
BBC First
21:00 uur

In de nieuwe Brits-Ierse dramaserie Miss Scarlet and the Duke is Eliza Scarlet de allereerste vrouwelijke detective in het Victoriaanse Londen. Wanneer Eliza’s vader sterft, laat hij weinig achter en belandt ze in een armoedige situatie. Ze blijft echter niet bij de pakken zitten en besluit het detectivebureau van haar vader over te nemen om verder te runnen. Een dappere beslissing die getuigt van veel lef.


Nieuw: Stand van Nederland: Generatie Next

NPO 2
NPO 2
22:10 uur

Jonge programmamakers gaan wekelijks op zoek naar antwoorden op vragen over economie en geld. Generatie Next is een spin-off van het economische onderzoeksprogramma Stand van Nederland. In de eerste aflevering gaat het over cybercrime, dat de afgelopen maanden tijdens de coronacrisis een enorme vlucht heeft genomen. Elen Demir spreekt met experts en zoekt uit wie deze criminelen zijn en waarom er steeds meer Nederlanders in deze extreem geraffineerde vorm van oplichting trappen.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Marble Mania, nieuwe serie Miss Scarlet and the Duke of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier