Serierecensie: Snowpiercer seizoen 2 is ijskoud en niet vernieuwend

Serierecensie: Snowpiercer seizoen 2 is ijskoud en niet vernieuwend
Daveed Diggs in topvorm, Sean Bean steelt de show

Film :

Vanaf 26 januari staat het tweede seizoen van Snowpiercer op Netflix. Met de toevoeging van een nieuwe trein, inclusief bijbehorende schurk, wordt het ijskoude universum wat uitgebreid. Houdt de serie de touwtjes in handen? Lees hier de recensie van Snowpiercer seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bevriezen
In een bevroren wereld bevinden de laatste mensen zich aan boord van een non-stop rijdende trein bevinden. In het nieuwe seizoen is er een hoofdrol voor Mr. Wilford, die zich op een technologisch meer geavanceerde trein bevindt en Melanie's doodgewaande dochter Alexandra naast zich heeft staan.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Deze beoordeling gaat alleen over aflevering 1 van het tweede seizoen. Als het volledige seizoen beschikbaar is, komt er een update.

De chaos van het eerste seizoen blijft bestaan, maar er komt een grote speler bij in de vorm van Wilford (Bean). Daveed Diggs zet een uitstekend mysterieus karakter weg, maar heeft weinig te melden. De showsteler is Sean Bean, die een schruk neerzet die zowel op je lachspieren werkt als het kippenvel over je lichaam laat lopen. Het verhaal en de actie zijn niet per se vernieuwend: 3,5 ster.

Cast
Jennifer Connelly (Only the Brave) en Daveed Diggs (Hamilton) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Josh Friedman (Terminator: Dark Fate).

Vanaf 26 januari 2021 is Snowpiercer seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Actie, Thriller. IMDb-score: 6,8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Snowpiercer seizoen 2 is ijskoud en niet vernieuwend of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier