Nieuw seizoen Reizen Waes begint vrijdag en staat in het teken van Vlaanderen

Nieuw seizoen Reizen Waes begint vrijdag en staat in het teken van Vlaanderen
Ook Tom Waes bleef thuis dit jaar

Kijktip :

De hele wereld zucht onder de coronapandemie en het virus heeft ook grote gevolgen voor programmamakers in binnen- en buitenland. Ook Tom Waes zat thuis vanwege het virus; hij besloot het nieuwe seizoen van Reizen Waes op te nemen in Vlaanderen.

Reizen Waes gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tips
Waes koos voor een seizoen dat geheel in het teken stond van zijn eigen omgeving en ging op avontuur in Vlaanderen, op basis van tips van de kijkers. Hij reist door alle Vlaamse provincies en bezoekt ook de Belgische hoofdstad Brussel. Hier gaat Waes op zoek naar bijzondere verhalen, mooie plekken en unieke belevenissen. In de eerste aflevering begint Waes zijn reis in de provincie West-Vlaanderen.

Tank
Hij trekt van de Westhoek naar de Belgische kust en bezoekt onder meer een man die een tank uit de Eerste Wereldoorlog nabouwde. Ook verkent Waes het prachtige stadje Brugge, waar hij een honderdjarige bootjesman ziet, en Alveringhem, waar Waes de geschiedenis van zijn overgrootvader ontdekt en een jeugdheld ziet.

Het nieuwe seizoen van Reizen Waes is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Reizen Waes begint vrijdag en staat in het teken van Vlaanderen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier